בסוף השבוע האחרון נערך שימוע לאטליז "מקור הבשר" לאחר בשירות הווטרינרי ראשון לציון, מצאו במקום ליקויים רבים, בהם 200 ק"ג של בשר, עופות ובעלי כנף ללא תוקף שהוחזקו בתנאים תברואתיים ירודים ונמצאו לא ראויים למאכל אדם. בנוסף, נמצא בעל העסק שפועל ללא רישיון ובמקום נמצאו מוצרי בשר ללא תווית. בעקבות הממצאים העירייה הוציאה לבעל האטליז צו סגירה ל-30 יום. זאת, כפי שפורסם כאן ב"השקמה ראשון לציון".
אולם בעל האטליז סלמא עיראקי אינו מתכוון לסגור את העסק. הסניף בראשון לציון פועל כבר ארבע שנים, כאשר עיראקי מחזיק בסניפים נוספים בתל אביב, ראש העין ורמת גן. "הסיבה היחידה שנטפלו אלי, היא כי אני ערבי".
רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות בראשון לציון?
הורידו את אפליקציית "השקמה ראשון לציון" באנדרואיד
הורידו את אפליקציית "השקמה ראשון לציון" באייפון
הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של השקמה ראשון לציון כאן והיו הראשונים לדעת
בעל האטליז שבמערב העיר, מוסיף ואומר כי נעשה לו עוול וכי הוא מתכוון להילחם באמצעות עורך דינו. "הכל מתועד ומצולם", הוא אומר, "אגיע עם העירייה גם לבית המשפט. לא אשקוט עד שהאמת תצא לאור".
מה קרה אצלך בדיוק?
"הביקורת שנעשתה אצלי היא לא מקצועית. אם היה בשר פג תוקף ושלא ראוי למאכל, כפי שהם פרסמו, היו נותנים לי דוח השמדת בשר, דבר שלא קרה. מי עשה לי את הבדיקה לא ידע להבחין בין בשר עוף לבין בשר כבש. יש לי הוכחות לכך שהבשר היה מסודר ועם מדבקות ואת זה אגיש לבית המשפט".
"למפעל שלי יש היתר לייצא בשר לחו"ל, יש שמונה מפעלים בארץ שמורשים לייצא בשר לחו"ל, אז שלא ילמדו אותי מה זה בשר".
אז למה הוציאו לך צו סגירה?
"הייתה חלודה במגירה של הארון, ככה גם נכתב בדוח. הסתכלו על הקטנות. לטענתם הבשר היה בלי תיעוד. אם כך, למה הוא לא הושמד?"
"מתנהגים אליי ככה כי אני ערבי. זאת האמת. יש לי סניף ברמת גן, יש לי סניף בתל אביב ובראש העין, ומעולם לא נתקלתי ביחס כזה, רק בראשון לציון. כל הזמן עושים לנו בעיות. אם לא רוצים אותנו כאן שיגידו, אבל לא בצורה כזאת. אני עובד כאן כבר שנים עם אפס תלונות מלקוחות, ויש לי אלפי לקוחות. אני לא סוגר אפילו ליום אחד. אלחם על שמי הטוב".
רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות בראשון לציון?
הורידו את אפליקציית "השקמה ראשון לציון" באנדרואיד
הורידו את אפליקציית "השקמה ראשון לציון" באייפון
הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של השקמה ראשון לציון כאן והיו הראשונים לדעת
תגובות