המצרכים:
כוס וחצי קמח
כף וחצי סוכר
50 גרם חמאה מומסת
ביצה אחת
כוס חלב 1%
200 גרם גבינה צהובה מגוררת – 5% שומן
כפית אבקת אפייה
חצי כפית מלח
אופן הכנה:
מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים (קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח) ומוסיפים את הגבינה המגוררת.
בקערה נוספת מערבבים לתערובת אחידה את המרכיבים הנוספים (חלב, חמאה מומסת וביצה).
מוסיפים את התערובת הנוזלית לתערובת היבשים ומערבבים היטב, מוזגים לתבנית שקעים משומנת בתרסיס שמן לאפיה של 20-25 דקות, מוציאים, מצננים ומגישים.
רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות בראשון לציון?
הורידו את אפליקציית "השקמה ראשון לציון" באנדרואיד
הורידו את אפליקציית "השקמה ראשון לציון" באייפון
הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של השקמה ראשון לציון כאן והיו הראשונים לדעת
תגובות