המנה הכי תאילנדית שאתם מכירים עם טוויסט עדכני – מתקתק מצד אחד וחריף מצד שני. להלן גרסאות בשריות או צמחוניות
רכיבים:
כרוב, בצל ירוק, בצל לבן, גזר – חתוכים לרצועות דקות
נבטים
בוטנים
אטריות אורז ברוחב 5 מילימטר (מוכנות לפני הוראות ההכנה על האריזה)
כף סוכר
כף צילי מתוק
קורט מלח
2 כפות סויה
שמן
2 ביצים
כף רוטב פטריות צמחוני
300 גרם רצועות עוף/ רצועות בקר/ קוביות טופו
אופן הכנה:
- מחממים בווק מעט שמן מוסיפים את רצועות הירקות והביצים ומקפיצים יחד.
- מוסיפים את הסוכר, המלח, הסויה, רוטב הפטריות והצ'ילי וממשיכים להקפיץ יחד.
- מוסיפים את התוספת הרצויה – העוף, הבקר או הטופו ומקפיצים ולבסוף את איטריות האורז.
- מוזגים לצלחת ומקשטים מעל בנבטים ובבוטנים קצוצים
תגובות