מכירים את הקבב הממכר של מסעדת קמפניה? למי שלא מכיר, מדובר בקבב ישראלי קלאסי, עשיר בטעמים רחב של בשר בקר, כבש, ומגוון ירוקים, שעושים אותו שונה ומיוחד.
החומרים לכ-30 יחידות:
1 ק"ג בשר לטחינה (מספר 2)
150 גרם שומן כבש
צרור כוסברה קצוץ דק
צרור פטרוזיליה קצוץ דק
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצות
כף מלח
כף פלפל
אופן ההכנה:
- טוחנים יחד את הבשר ושומן הכבש.
- מוסיפין את יתר החומרים ומעבבים לעיסה אחידה.
- יוצרים קבבים במשקל 50-70 גרם
תגובות