"קייטרינג שף הבית" – חברת הקייטרינג המשגשגת שהפכה לשף הבית של אינספור לקוחות
אז אתם נכנסים לאתרי האינטרנט של חברות הקייטרינג השונות, במטרה למצוא את בית העסק המתאים ביותר עבור האירוע שלכם. אך חשוב לדעת שכאשר עובדי ארגון הפועל למטרות רווח כותבים על עצמם, אין זה מקרה שהטקסטים שלהם יהללו את המקום. לכן, בשביל לבחור את החברה שתענה על כלל צרכיכם האישיים, צריך לבדוק האם לבית העסק יש תוצאות מוכחות בשטח.
השמועה על "קייטרינג שף הבית" עברה מפה לאוזן במהירות, וגרמה לכך שכיום, מאות לקוחות מכל רחבי הארץ נהנים באופן קבוע מאוכל מזרחי ואסיאתי בסטנדרט הגבוה ביותר. הודות להשקעה העצומה של השפים בכל פרט ופרט במנות, היחס האישי והקשוב והניסיון רב השנים של כלל העובדים במקום, התפתח בית העסק תוך זמן קצר והפך לשף הבית באינספור אירועים.
הראל, המייסד והבעלים של "קייטרינג שף הבית", מגלה לנו את סוד ההצלחה של המקום: "המרכיב החשוב ביותר עבורנו הוא איכות המנות. אנו בוחרים אך ורק את חומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר, בונים בקפידה כל מנה ומנה על מנת להגיע לאיזון טעמים מושלם ומבשלים את האוכל כאילו הוא יוגש לאנשים החשובים ביותר בחיינו".
הראל מסביר לנו שעל מנת להגיע לתוצאות מושלמות, חייבים "להגדיל ראש" ולוודא שכל אספקט של המנה מבוצע באופן המקצועי ביותר: "זהו שורש העניין ומכאן הכל מתחיל. אני לא מתפשר על צורת החשיבה הזו ומקפיד על כך שכל השפים שלי יתייחסו לאוכל שהם מבשלים ביתר כבוד".
דיברנו על כך שלבית עסק חייבות להיות תוצאות מוכחות בשטח בשביל שתוכלו לסמוך עליו בעיניים עצומות. במקרה של "שף הבית", יש כל כך הרבה לקוחות מרוצים, שאפשר לסגור את תהליך בחירת הקייטרינג כבר עכשיו. ואם אתם לא מאמינים לנו, הנה לכם כמה מהביקורות שהראל, מנהל המקום, מקבל בכל יום:
– "היה תענוג! כולם היו מרוצים, ליקקו את האצבעות וכמובן ביקשו לשמור את המספר שלך!".
– "ממש נהנינו. גם מהשירות האדיב וגם מהכמויות הנדיבות. עשרות אנשים כבר ביקשו המלצה וקיבלו כמובן. יישר כוח!".
– "תשמע הראל, אתה אלוף. היה פה אוכל מצוין, שווה לכל כיס. אתה גם אדם שאכפת לו- נשארת לוודא שיש הכל ושכולם מרוצים".
– "אתה אחראי לדבר הזה?! בוא'נה, חתיכת פרסום מגיע לך! דגים פצצה, השניצל היה פריך וטוב. גם הכל הגיע מאורגן פיקס, שזה מאוד נדיר בקייטרינגים, מניסיון. בקיצור, היית עשר!!".
לא בכדי קיים המשפט: "מאות לקוחות אינם טועים". אין מה לעשות- אי אפשר להתווכח עם סיפור הצלחה. וכעת, כל שנותר לכם לעשות הוא להתקשר לחברת "שף הבית" ולהצטרף לאינספור הלקוחות הקבועים שהפכו מזמן את הראל לשף הבית הפרטי שלהם.
"קייטרינג שף הבית"
טלפון: 054-6761385
קישור לאתר
קישור למייל
קייטרינג סאקורה
את קייטרינג "סאקורה" הקים יניב טיזבי, אשר עובד בתחם המזון ובענף האירועים כבר למעלה מ-25 שנה. "כל חיי עבדתי בתחום ניהול אירועים וקייטרינג" מספר יניב. "עבדתי בעבר עם שותפים, ובמשך שנים כל הלקוחות היו מרוצים מהאוכל ומהרמה שאני נותן, אז החלטתי לפתוח מקום בעצמי. בייבי שלי, בו כל הניסיון והידע יבואו לידי ביטוי".
קייטרינג לכל אירוע
קייטרינג סאקורה מספק שירותי קייטרינג לכל אירוע אפשרי, והוא יכול להתחיל באירועים קטנים מאד של 20 איש, כמו בארוחות חג משפחתיות, ולהגיע עד לאירועי ענק של למעלה מ-1200 איש. "אנחנו שמחים לתת שירותי קייטרינג למגוון רחב של אירועים" אומר יניב "הכוללים שבת חתן, חינות, יום הולדת, חתונות, בר או בת מצווה, ערבי חג, בריתות, וגם לאירועים באולמות שאין להם מטבח".
שירותי הקייטרינג מגוונים מאד ובעיקר מותאמים לבקשות וצרכי הלקוח והאירוע עצמו. "אנחנו מתאימים את השירות שלנו לפי בקשות הלקוח" מספר יניב. "מחד, אנחנו יכולים לספק קייטרינג בלבד, כלומר, רק אוכל, אך גם יכולים לתת שירות מלא ומקיף לפי הצורך, הכולל כסאות, שולחנות, סכום, צוות מלצרים, הכל. יש לי צוות נהדר שעובד איתי החל משף שנמצא איתי לאורך כל הדרך, טבחים מהשורה הראשונה, מנהלי אירועים מהטובים בארץ, צוות מלצרים קבוע שנמצא איתי ולא מתחלף לעיתים קרובות, והפידבק הנהדר מהלקוחות שזה מה שממשיך להניע אותנו. אפשר לראות תגובות בפייסבוק ומהלקוחות, אחרי אירוע ניגשים אליי ואומרים תמיד את אותו דבר – האוכל מדהים".
ומה בתפריט?
האוכל אותו מגישים בסאקורה מגיע בתפריט בשרי עשיר, שמציע לצד זה, גם מגוון טבעוני לפי הצורך. "המנה המומלצת שלנו" מספר יניב, "היא טורנדו רוסיני. סטייק פילה כאשר מעליו מונח כתר של כבד אווז, לצד זה יש לנו מנות מעולות כמו מוח מרוקאי, בשר ראש עם גידים, סטייק פרגית, קבבים, שניצלים, פילה מושט, דניס, סלמון, וכמובן תוספות – אורז מכל הסוגים, תפוח אדמה, סלטים, קינוחים, הכל". והכשרות, אם תהיתם, מגיעה בכמה רמות. "הכשרות שלנו היא של רבנות ראשל"צ" אומר יניב "אבל אנחנו מציעים גם אפשרות לגלאט כשר, מחפוד ועטרה".
לא מתפשרים על האיכות
יניב מתכנן לפתח את "קייטרינג סאקורה" עוד, להוסיף מנות מפתיעות, לרענן, לחדש ולהגדיל. "הייחוד שלנו היום נעוץ בכמה דברים – השפע שאנחנו מעניקים לסועדים, הכמות, האיכות של כל אחד מהמרכיבים בהם אנחנו משתמשים, השרות המסור שאנחנו מעניקים לאורחים, וכמובן, הכי חשוב – הטעם. אנחנו פועלים עם רישיון עסק, ביטוח וכמובן, אישור משרד הבריאות. מעבר לכך, אנחנו עורכים בדיקות מעבדות מזון באופן קבוע כדי לשמור על טיב המזון. האוכל אצלנו טרי, מדי יום".
סאקורה קייטרינג
כתובת: זאב שלנג 4, ראשל"צ
טלפון לפרטים והזמנות: 050-7398801
פייסבוק: SAKURA EVENTS
כתבה שיווקית
תגובות