את פאו וואו פתחו חבורה של שועלי חיי לילה ומסעדות ותיקים: שי ביטר, לישי בוקאי, טל גולי, דניאל סמוכה ועדיאל שלזינגר. החבורה בחרה להביא לעיר קונספט ייחודי של אוכל רחוב מכל העולם. השם פאו נגזר משמו של מקום המפגש של השבטים האינדיאנים הגדולים בצפון אמריקה, וזה אכן מקום של מפגש, שיחה, אכילה ושתייה, שמייצר אווירה שמחה ותוססת.
"המקום שלנו הוא בר מסעדה שמעניק את חווית הבילוי השלמה לקהל שאוהב חווית בילוי אחרת ותוססת. חווית הבילוי בפאו וואו זורקת אותך למקומות שונים בעולם עם המנות הייחודיות שמאפיינות אותם ועם מוזיקה ואלכוהול מתאימים" אומר בוקאי . "מדובר בחוויה אחרת ומיוחדת. רוב המנות מותאמות במיוחד לשיירינג (חלוקה) כך שמראה מאוד נפוץ אצלנו הוא של שולחנות של חברים או זוגות שחולקים מנות מגוונות, קנקני אלכוהול וקוקטיילים אקזוטיים" הוא מוסיף.
במקום מתקיימים ערבי קונספט ייחודים מידי שבוע כשבכל פעם קופצים לביקור קטן במדינה אחרת. בערב יווני מוגשות מנות ספיישל של ג'ירוס, דגים על האש ופלטות של מטעמים יוונים. נגני בוזוקי מנגנים מוזיקה יוונית אותנטית ומשקה האוזו המפורסם נשפך כמים. בערב פרסי, תוכלו לטעום מנות ייחודיות של המטבח הפרסי, וכשקופצים לביקור בצרפת, תתכבדו במנות מושחתות של בקוראסונים כמו שתמצאו רק בפריז.
תגובות