רק בגיל 36 החליט טל גולי להעז, ואחרי שנים של עבודה במוסך המשפחתי של אביו "מוסך גולי", נכנס לפני כשלוש שנים כשותף בבר-מסעדה הפאו וואו. זו הייתה הפעם הראשונה שבה הצליח לשלב בין המחויבות והעסק המשפחתי והאהבה למכוניות, לאהבה לתחום הבילויים, וחיי הלילה.
את העבודה במוסך של אביו החל גולי, נשוי ואב לשלושה, עם שחרורו מהצבא. "אני מנהל כבר 18 שנה את המוסך משפחתי באזור התעשייה. נכנסתי לעסק קטן, בתחום שהוא לא קל, אבל זה היה אתגר, כי בשבילי המשפחה זה לפני הכול. לקחתי את העסק בידיים שלי וביחד עם אבי הפכנו את העסק לגדול יותר וידוע", מספר גולי שגדל בשכונת כצנלסון. "אבל תמיד הכרתי הרבה אנשים בראשון לציון, ותמיד ידעתי שאם לא היה לי את העסק המשפחתי אז הייתי נכנס לתחום חיי הלילה והמסעדנות שמאוד אהבתי עוד קודם לכן".
עוד לפני הגיוס, בזמן שלמד בתיכון עמל בעיר הוא היה מעורב בחיי הלילה. "מגיל צעיר התעסקתי בתחום היח"צ ותמיד הייתי מחובר מאוד לחיי הלילה והבילויים אבל למרות הכל העדפתי להישאר בקן המשפחתי", הוא מספר, "יחד עם זאת ובמקביל הייתי עושה כמעט כל שנה מסיבת פורים עם חבר שלי אריק שולמן, איש חיי הלילה וזה תמיד דגדג לי לפתוח עסק אבל לא הייתי פנוי לזה. לאורך השנים קיבלתי הרבה הצעות לפתוח עסקים בתחום הקולינריה והבילוי, עד שבחרתי לפתוח את הפאו וואו יחד עם שי ביטר ואלישי בוקאי חברי הטובים כבר בשנת 2014. בנוסף, פתחתי עם בן דוד שלי את הבורגר קבנה ביבנה הירוקה וסניף שני גם בראשון לציון. סדר היום שלי בנוי מבקרים במוסך, אחרי זה מקדיש זמן לילדים ומבלה איתם בריצות מחוגים לבילויים וכיף ומשם ממשיך לפאו וואו, בעיקר בסופי שבוע ובערבים ואני מאוד נהנה מזה לעבוד סביב השעון".
למרות שרק בשלב מאוחר יחסית הצליח להגשים את החלום גולי לא מתחרט על השנים שעבד במוסך יחד עם אביו. "אני ממליץ להיכנס ולפתח את העסק המשפחתי. דווקא הרבה חברים שלי מצטערים שהילדים שלהם לא נכנסו איתם לעסקים המשפחתיים שלהם כמו שאני נכנסתי עם אבא שלי".
מה הבר והפרויקט הבא שלך?
"בגדול אני ושותפיי, שי ואלישי מתכננים לכם קיץ חם במקום חדש ומעניין בחוף הים ויש למה לחכות".
תגובות