"רק ככה", מסעדת כריכים החלה של שף רותם בן מויאל בראשון לציון, משיקה מעדניית בוטיק חדשה: הילולה – אוכל ביתי אותנטי שנולדה בעקבות הביקוש להרחיב את תפריט "רק ככה" גם לעולמות האוכל הביתי, ולהציע מאכלים נוספים שיתנו מענה רחב יותר ללקוחות המסעדה.
רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות בראשון לציון?
הורידו את אפליקציית "השקמה ראשון לציון" באנדרואיד
הורידו את אפליקציית "השקמה ראשון לציון" באייפון
הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של השקמה ראשון לציון כאן והיו הראשונים לדעת
"כבר תקופה ארוכה שאניי מוצף בהודעות ובקשות להביא את הלב אל השולחן ,את האוכל המרוקאי שאני מבשל ,להנגיש אותו ללקוחות ,הלקוחות עפים על זה ומפרגנים" אומר ל"השקמה ראשון לציון" בן מויאל.
איך בכלל מתחילים עם זה?
"האמת שתמיד נתתי מתכונים והיו כאלה שהצליחו יותר וכאלו שהצליחו פחות, ואז התחילה דרישה ואיתם בקשות לאוכל לקחת הבייתה,כשהבנו שזה הולך למקום טוב יצאנו לדרך"
בין המנות שתוכלו למצוא מדי שישי, יש אסאדו וירקות שורש, חציל ממולא בשר, קבב סינייה עם עגבניות ובצל, תבשיל מוח ועוד. "המנה הכי נמכרת שלנו זה המוח, ברמה שביום חמישי בהזמנות משלשים כל פעם את הכמות הכנה של זה" הוא מסביר ומוסיף " המטבח במעדניה הוא המטבח המרוקאי , הנגיעה האישית שלי היא בכל מנה ומנה אני נותן את הטוויסטים והטעמים שלי , עומד לידי תמיד טבח בכדי לרשום כי אלו לא מתכונים קבועים ,אני יוצר מהלב".
"הילולה" תפעל בימי שישי וערבי חג בתוך מסעדת "רק ככה"
תגובות