פועל נפל ונהרג היום באתר בנייה ברחוב שמואל שרירא בראשון לציון. ממד"א נמסר כי בשעה 15:11 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על פועל שנפל מגובה של כ-8 מטרים. חובשים ופרמדיקים של מד"א ביצעו פעולות החייאה שבסופן נקבע מותו של צעיר בן 22.
חובשי מד"א טל סיני, שוקי רוט ואבי חייט, סיפרו: "הפועלים הובילו אותנו לתוך הבניין וראינו צעיר בן 22, מחוסר הכרה עם חבלת ראש משמעותית. הם סיפרו לנו שהוא נפל תוך כדי עבודתו באתר הבנייה מגובה של כ-8 מטרים. הענקנו לו טיפול רפואי וביצענו פעולות החייאה ממושכות אך לצערנו הרב מצבו לא השתפר ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו במקום".
בן פרידמן, חובש באיחוד הצלה שהעניק לו סיוע ראשוני, מסר: "לדברי העובדים במקום הוא נפל מגג המבנה לקומה התחתונה (כ-10 מטרים) תוך כדי עבודתו באתר בניה. למרבה הצער לאחר פעולות החייאה מאומצות נקבע מותו בזירה כתוצאה מאופי הפציעות הקשות מהן סבל".
תגובות